WAVV kroont zich tot periodekampioen

De derde periode is al enkele weken bezig, maar donderdagmiddag heeft WAVV op bezoek bij Voorwaarts Twello de tweede periode gewonnen.

Het duel dat op 25 februari na 57 minuten vanwege een blessure van de scheidsrechter gestaakt werd, eindigde vandaag in 2-2. Een punt leek in eerste instantie noodzakelijk om concurrent SV Orion voor te blijven op de ranglijst, maar de Nijmegenaren gingen op bezoek bij SC Varsseveld met 1-0 onderuit.

De wedstrijd tussen Voorwaarts werd voor de resterende 33 minuten met een tussenstand van 1-1 uitgespeeld en dat leek ook lang de eindstand te worden. Het was echter de ploeg uit Twello die twee minuten voor tijd op 2-1 voorsprong kwam. In de absolute slotfase van het duel was het WAVV-aanvoerder Mike Jansen die de gelijkmaker scoorde.

Die eindstand betekende dat concurrent SV Orion met maar liefst zes doelpunten verschil moest winnen om nog voorbij de arbeidersvereniging te gaan op de ranglijst. Dat gebeurde niet, waardoor WAVV zich plaatst voor de nacompetitie.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

*