Wagenings Voetbal staat voorlopig buitenspel

De trouwe volgers van Wagenings Voetbal zullen het ongetwijfeld hebben gemerkt: sinds de intrede van de zomerstop is het platform niet meer actief geweest. Dat komt niet door een gebrek aan enthousiasme, maar simpelweg door het ontbreken van de tijd, die nodig is om alles te volgen zoals dat afgelopen seizoen gebeurde.

Enerzijds ontzettend jammer, maar aan deze nieuwe situatie veranderd weinig. De afgelopen periode is hard nagedacht over een nieuwe invulling van de website. Het platform is anderhalf jaar geleden in het leven geroepen als een plek waar met passie werd geschreven over het voetbal in onze stad, dus keren we – hopelijk in de toekomst – terug naar de essentie.

Sinds de oprichting van Wagenings Voetbal merkten we namelijk dat het vooral de interviews, achtergrondverhalen en inzendingen waren die enorm veel lezers trokken. U herinnert zich vast nog het openhartige gesprek met Hassan Bai Kamara, de memoires van Jan Geert Wagenaar of de carrièreterugblik met Bart van Brakel, om zo maar enkele voorbeelden te noemen.

Het lag voor de hand om de stekker definitief uit het platform te trekken, maar daarmee zouden we de verhalen die onze voetbalstad nog te vertellen hebben tekort doen. Tot die tijd wens kunt u alle artikelen uit het seizoen 2017-2018 nog eens rustig teruglezen. De – in onze ogen – betere verhalen hebben wij voor u geselecteerd onder het kopje kronieken.

Bedankt voor uw begrip. Met sportieve groet,

Bart Eulen

2 Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

*