Buiten De Stadsgrenzen (9-10-2017)

De normaliter alom geprezen Wageningse enclave wist dit weekend niet beslissend te zijn bij CHRC, dus moesten andere Wageningers voor glans aan deze rubriek zorgen.

-De eerste minuten in de Derde Divisie dit seizoen voor Tom Menting zijn een feit. Kees Tol benutte voor Spakenburg twee strafschoppen, waardoor er met 2-1 van Jong FC Groningen werd gewonnen. In de 89e minuut verving Menting de maker van de twee goals.

-DUNO is nog altijd ongeslagen in de eerste klasse, nadat het afgelopen zaterdag met 4-0 van DTS wist te winnen. Bart van Brakel verzorgde de assist bij de 1-0 van Kevin Sissing. Giovanni Scharrenberg, die afgelopen week in de oefenwedstrijd tegen Jong De Graafschap wel minuten maakte, bleef de hele wedstrijd op de bank. De in Wageningen geboren Scharrenberg staat overigens wel op het corveerooster van komende week, samen met Kevin Sissing en Roy Talsma.

Ruben Rip en Tjalling Kamerman kwamen allebei negentig minuten in actie tegen TOP uit Oss. De wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

-De Merino’s-middenvelder Yannick Mannen moest afgelopen week wegens griep de trainingen aan zich voorbij laten gaan. Hij ontbrak daarom op het wedstrijdformulier van de eersteklasser.

-Komende week hoopt Mannen er weer bij te zijn, want dan staat de derby tegen VV Bennekom, dat zaterdag met 4-0 wist te winnen van Montfoort. Lennart van de Peppel zorgde voor de openingstreffer op De Eikelhof.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

*