Buiten De Stadsgrenzen (25-9-2017)

Ondanks dat de resultaten van de Wageningse clubs dit weekend achterwege bleven, waren er wel degelijk Wageningers succesvol.

-Het Nijmeegse Blauw Wit ging op bezoek bij Hatert, waar het snel op voorsprong kwam via voormalig ONA’53-spits Sam Jacobs. De thuisploeg gooide de wedstrijd vervolgens om, waardoor het enkele minuten voor tijd een 2-1 voorsprong verdedigde. De Hatertse defensie was echter niet opgewassen tegen opnieuw Jacobs, die een doorgekopte voorzet in de lucht aannam en zonder te laten stuiteren hard binnenschoot. Tijdens het vieren van zijn doelpunt richtte hij zich tot Ron Janssen, die geblesseerd vanaf de tribune toekeek.

-CHRC heeft afgelopen zomer de Wageningse enclave verder uitgebreid, met de komst van Davey Jansen, Glenn Gerritsen en de gebroeders Alain en Floran Rothuis. Zondag werd er met 3-1 gewonnen van Elistha, dankzij doelpunten van Davey Jansen, waarbij Floran Rothuis de aangever was en tweemaal Hannes Rensen (ex-WAVV, WVV Wageningen).

-VV DUNO won zaterdagmiddag met 0-1 van GRC’14. Het betekende de eerste basisplaats voor Bart van Brakel, die met rugnummer 22 startte. De in Wageningen geboren Giovanni Scharrenberg begon op de bank. Hij kwam onlangs over van Jong Vitesse.

Tjalling Kamerman en Ruben Rip hebben SC Alverna niet kunnen behoeden voor een nederlaag. De linksback en rechterspits speelden allebei negentig minuten tegen DESO, in een wedstrijd die uiteindelijk in 2-0 eindigde.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

*