Buiten De Stadsgrenzen (2-10-2017)

De Wageningse avonturiers waren dit weekend wederom succesvoller dan de vijf Wageningse verenigingen.

-Een intiem onderonsje op de Jo Eversstraat in Lent zondagmiddag. Het affiche: DVOL, met op doel Arthur Janssen, dat het opnam tegen het eerder in deze rubriek besproken CHRC. In de 66e minuut stak Alain Rothuis met een fijne pass zijn broer Floran de diepte in, die de bal vervolgens door de benen van doelman Janssen in het doel legde. Het was echter diezelfde Janssen die na afloop het hardst lachte, want DVOL maakte in de slotfase alsnog de winnende treffer.

-Hij heeft het goed naar zijn zin bij DUNO, vertelt Bart van Brakel zaterdagmiddag na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen SVL. Tegenover de Hoog en Laag geeft de 30-jarige Wageninger alleen wel aan zijn laatste jaren niet in de eerste klasse te willen slijten. ,,Ik heb nog wel de ambitie om de stap naar de hoofdklasse of Derde Divisie te maken.” De wedstrijd eindigde in 3-2, waardoor DUNO gedeeld koploper blijft.

-Quick Boys tegen Spakenburg eindigde zaterdag in 0-3, waardoor de blauwen de nieuwe koploper van de Derde Divisie zijn. Tom Menting kon dat alleen vanaf de zijlijn meevieren, hij bleef namelijk negentig minuten op de bank.

Ruben Rip heeft SC Alverna zondagmiddag naar de eerste overwinning van het seizoen geschoten. Zijn doelpunt in de 44e minuut bleek ook gelijk de eindstand, in een wedstrijd waar ook Tjalling Kamerman negentig minuten meedeed.

-Na zijn goede invalbeurt vorige week, mocht VV Bennekom-speler Lennart van de Peppel in de uitwedstrijd bij Sliedrecht in de basis starten. Tot scoren wist hij niet te komen, de wedstrijd eindige in 4-1.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

*